Harjoittelupaikat
Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa tilitoimistossa? Adcount tarjoaa joka kevät ja syksy taloushallinnon opiskelijalle harjoittelupaikan kirjanpidon parissa.


Tietoa yrityksestä

Adcount on tilitoimisto Helsingin keskustassa, joka on erikoistunut pienten yritysten taloushallintopalveluihin eli kirjanpitoon, tilinpäätöksiin ja palkanlaskentaan. Tilitoimisto sijaitsee Aleksanterinkadulla, vain kivenheiton päässä Stockmannilta. Adcountin nuorekkaan kirjanpitotiimin toimintatavat ovat suoraviivaisia ja nykyaikaisia, käyttäen alan suosituimpia ja uusimpia ohjelmistoja. Yrityksen toiminnan ydin on tarjota asiakkaalle helppoa, nopeaa ja edullista kirjanpitopalvelua ilman turhaa byrokratiaa tai sitouttamista pitkään sopimukseen.


Työharjoittelu Adcountilla

Opiskeluaikana hankittu työkokemus on tärkeä osa opintojasi ja tulevaa uraasi. Adcount tarjoaa vuosittain taloushallinnon opiskelijalle harjoittelupaikan osana ammatillista koulutusta. Harjoittelijalla on tärkeä ja tasa-arvoinen rooli yrityksessämme ja harjoittelu on samalla yrityksemme pääasiallinen rekrytointikanava vakituisiin työpaikkoihin. Harjoittelun kesto (vähintään 2 kk) ja ajankohta (kevät/syksy/talvi) ovat joustavia ja sovittavissa opiskelijan tutkinto-ohjelman ja henkilökohtaisen toiveen mukaan. Työharjoittelu kattaa ainakin seuraavat osa-alueet:

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Tilinpäätös ja yrityksen verotus
  • Asiakaspalvelu

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, taloushallinnon ydinosaamisen, koulutuksen käytännön kirjanpitoon, monipuoliset työtehtävät, kivat työkaveri ja toimiston ydinkeskustassa. Sen lisäksi meillä on joustavat työajat, rento työtahti (ei koskaan ylitöitä!), ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osan viikosta etänä.


Harjoittelijan tehtävät

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat alussa avustavat kirjanpitotehtävät kuten kirjanpitoaineistojen lajittelu ja esikirjaus, myöhemmin kirjanpito ja palkanlaskenta, sekä yleiset toimisto-, hallinto- ja asiakaspalvelutehtävät kuten yhteydenotto asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä muut tilitoimiston työtehtävät. Pääset siis hyvinkin nopeasti vastuullisiin työtehtäviin.


Mitä odotamme harjoittelijalta?

Odotamme harjoittelijalta tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Harjoittelijan olisi hyvä hallita perustiedot ja -taidot kirjanpidosta, kuten tavallisten kirjausten tekeminen teoriatasolla (käytännön opit harjoittelussa!) sekä kirjanpitolain tunteminen. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja englannin kieli. Meillä on paljon englanninkielisiä asiakkaita, joiden kanssa asioit päivittäin. Harjoittelu ei vaadi opiskelijalta aikaisempaa työkokemusta, sillä opit kaiken tarvittavan työssä. Opetamme sinulle ohjelmistomme käytön.


Hakeminen

Tiedotamme avautuvista harjoittelupaikoista Facebook-sivullamme. Seuraa meitä! Voit jättää myös avoimen hakemuksen sähköpostitse. Hakemuskirjeen ja CV:n voi lähettää mahdollisen palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen info@adcount.fi. Lisätietoja työharjoittelusta saat samasta sähköpostiosoitteesta.