Holvi-kirjanpito

Holvi kirjanpitopalvelu pienelle yritykselle Kuva: Holvi

Yrittäjä, etsitkö Holvi-kirjanpitäjää tai tilitoimistoa? Tilitoimisto Adcount tarjoaa edullista Holvi-kirjanpitoa pienille osakeyhtiöille ja toiminimille.


Valitse sertifioitu Holvi-tilitoimisto

Adcount on Holvi Certified Partners -tilitoimisto, joka tarkoittaa että olemme pienyrittäjiä palveleva digitaalinen tilitoimisto, jonka kirjanpitäjillä on erityistä osaamista Holvi-kirjanpidossa ja taloushallinnon digitalisoinnissa. Löydät tilitoimistomme listattuna Holvi Partners-sivulta. Yhdessä oikean tilitoimiston kanssa, Holvi on paras tapa järjestää pienen yrityksen sähköinen taloushallinto.


Holvi Certified Partner logo

Holvi-kirjanpitäjä Helsingissä

Meiltä löydät Holvi-kirjanpitäjän yrityksellesi paikkakunnalla Helsinki. Sijaitsemme Helsingissä, mutta sähköiseksi Holvi-asiakkaaksi voi tulla kaikkialta Suomesta. Kirjanpitäjämme ovat kokeneita Holvin käyttäjiä ja meillä on paljon Holvi-asiakkaita.

Tarjoamme henkilökohtaista kirjanpitopalvelua, jossa saat oman, nimetyn kirjanpitäjän, johon voit aina olla suoraan yhteydessä. Kirjanpitäjä opastaa sinua kirjanpidossa, verotuksessa ja vähennyksissä. Meillä kirjanpito on kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy neuvonta yrittäjän velvollisuuksissa, tilikauden verojen seuranta ja raportointi.

Tilitoimisto Adcountista saat kaikki pienen yrityksen taloushallintopalvelut kuten palkat, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen Holvi-kirjanpidon tueksi helposti ja vaivattomasti samasta paikasta.


Kenelle?

Tilitoimisto Adcount tarjoaa Holvi kirjanpitoa pienille yrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa.

  • Osakeyhtiölle
  • Toiminimelle
  • Yritykselle, joilla on työntekijöitä
  • Kansainvälinen liiketoiminta ja kaikki toimialat

Miten Holvi-kirjanpito toimii?

Holvi on noussut nopeasti pienyrittäjien suosioon edullisella hinnallaan ja helppokäyttöisyydellään, emmekä yhtään ihmettele: Myös kirjanpitäjälle se on erittäin helppo käyttää. Holvissa yhdistyvät pankkitili, laskutus ja kirjanpito eli pienen yrityksen koko sähköinen taloushallinto.

1. Kirjanpitopalvelu aloitetaan antamalla kirjanpitäjälle käyttöoikeus yrityksen Holviin.
Voit lähettää myyntilaskuja ja maksaa laskuja Holvista kuten mistä tahansa pankkitilistä. Holviin on saatavilla myös pankkikortti, jolla ostot on helppo liittää aina kirjanpitoon. Kuitit ja selitykset lisätään suoraan Holviin maksutapahtumien liitteeksi. Kirjanpidon tositteet säilyvät tallessa Holvissa.

2. Kirjanpitäjä saa kaikki tiedot kirjanpitoon suoraan Holvista.
Kuukauden lopussa kirjanpitäjä kirjautuu Holviin, käy läpi kuukauden tapahtumat ja tekee kirjanpidon. Valmista! Saat kirjanpidon raportit sähköpostitse.


Kirjanpidon hinta

Tarjoamme Holvi-kirjanpitoa kiinteään kuukausihintaan alkaen 79€/kk.
Vuosikirjanpito alkaen 46 €/kk.

Holvi alennuskoodi

Kokeile Holvia ensimmäiset kolme kuukautta ilmaiseksi. Hyödynnä promokoodi "HOLVIADCOUNT" tai rekisteröidy tästä linkistä.

Holvi kirjanpito alkaen 46 €/kk

Pyydä tarjous Takaisin palveluihin