Holvi-kirjanpito
Yrittäjä, etsitkö Holvi-kirjanpitäjää tai tilitoimistoa? Tilitoimisto Adcount tarjoaa edullista kirjanpitoa Holvi-palvelun kanssa.


Image


Sertifioitu Holvi-kumppani

Adcount on Holvi Certified Partners -tilitoimisto, joka tarkoittaa että se on pienyrittäjiä palveleva digitaalinen tilitoimisto, jonka kirjanpitäjillä on erityistä osaamista Holvi-kirjanpidossa ja taloushallinnon digitalisoinnissa.


Miksi Adcount?

Tilitoimisto Adcount tarjoaa Holvin käyttäjälle henkilökohtaista kirjanpitoa, jossa asiakas saa oman, nimetyn kirjanpitäjän, johon voi aina olla suoraan yhteydessä. Kirjanpitäjä ohjeistaa kirjanpidossa ja vähennyksissä, tarvittaessa vaikka "kädestä pitäen". Kirjanpito on kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy neuvonta yrittäjän velvollisuuksissa, tilikauden verojen seuranta ja raportointi. Tilitoimistosta saat kaikki taloushallintopalvelut (kuten palkat, tilinpäätöksen) Holvi-kirjanpidon tueksi.


Kenelle Holvi-kirjanpito sopii?

  • Toiminimille
  • Osakeyhtiöille
  • Yrityksille, joilla on työntekijöitä
  • Lähes kaikki toimialat
  • Kansainvälinen liiketoiminta

Miten Holvi-kirjanpito toimii?

Holvi on noussut nopeasti pienyrittäjien suosioon edullisella hinnallaan ja helppokäyttöisyydellään. Holvissa yhdistyvät pankkitili, laskutus ja kirjanpito. Kirjanpitäjä kirjautuu asiakkaan Holviin omalla Assistentti-tunnuksella, käy läpi kuukauden tapahtumat, tekee kirjanpidon, laskee arvonlisäveron, hoitaa ilmoitukset Verohallintoon ja raportoi asiakkaalle sähköpostitse.


Palvelun hinta

Tarjoamme kirjanpidon kiinteään hintaan:
Toiminimen kirjanpito alk. 79 €/kk + ALV.
Osakeyhtiön kirjanpito alk. 89 €/kk + ALV.

Holvin veloitukset hinnaston mukaisesti.


Holvi alennuskoodi

Saat kauttamme Holviin ensimmäiset kolme kuukautta ilmaiseksi. Hyödynnä promokoodi "HOLVIADCOUNT" rekisteröitymällä tästä linkistä.


Pyydä tarjous Holvi-kirjanpidosta!