Holvi-kirjanpito

Sähköinen tilitoimisto

Yrittäjä, etsitkö Holvi-kirjanpitäjää tai tilitoimistoa? Adcount on Holvi-tilitoimisto Helsingissä, joka tarjoaa pienyrityksille edullista kirjanpitoa Holvin kanssa.


Sertifioitu Holvi-tilitoimisto

Adcount on virallinen Holvi Certified Partners -tilitoimisto, joka tarkoittaa että se on pienyrittäjiä palveleva digitaalinen tilitoimisto, jonka kirjanpitäjillä on erityistä osaamista Holvi-kirjanpidossa ja taloushallinnon digitalisoinnissa. Löydät tilitoimistomme listattuna Holvin Partners-sivulta. Yhdessä oikean tilitoimiston kanssa, Holvi on paras tapa järjestää pienen yrityksen sähköinen taloushallinto. Meiltä löytyy yrityksellesi hyvä Holvi-kirjanpitäjä.


Image

Holvi-kirjanpitäjä Helsingissä

Meiltä löydät Holvi-kirjanpitäjän yrityksellesi. Kirjanpitäjämme tekevät sähköistä Holvi-kirjanpitoa pienille yrityksille. Sijaitsemme Helsingissä, mutta sähköiseksi Holvi-asiakkaaksi voi tulla kaikkialta Suomesta. Kirjanpitäjämme ovat kokeneita Holvin käyttäjiä ja meillä on paljon Holvi-asiakkaita. Tarjoamme henkilökohtaista kirjanpitoa, jossa saat oman, nimetyn Holvi-kirjanpitäjän, johon voit aina olla suoraan yhteydessä. Kirjanpitäjä opastaa sinua kirjanpidossa, verotuksessa ja vähennyksissä, tarvittaessa vaikka "kädestä pitäen". Meillä kirjanpito on kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy neuvonta yrittäjän velvollisuuksissa, tilikauden verojen seuranta ja raportointi. Tilitoimisto Adcountista saat kaikki pienen yrityksen taloushallintopalvelut kuten palkat, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen Holvi-kirjanpidon tueksi helposti ja vaivattomasti samasta paikasta.


Kenelle Holvi-kirjanpitopalvelu sopii?

Holvi-kirjanpitopalvelumme on suunniteltu toiminimille ja osakeyhtiöille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa.

  • Osakeyhtiölle
  • Toiminimelle
  • Yksinyrittäjälle, sooloyrittäjälle
  • Yritykselle, joilla on työntekijöitä
  • Lähes kaikki toimialat
  • Myös kansainvälinen liiketoiminta

Miten Holvi-kirjanpito toimii?

Kirjanpitäjä saa kaikki tiedot kirjanpitoon suoraan Holvista. Holvissa yhdistyvät pankkitili, laskutus ja kirjanpito eli koko sähköinen taloushallinto pienyritykselle. Holvi on noussut nopeasti pienyrittäjien suosioon edullisella hinnallaan ja helppokäyttöisyydellään, emmekä yhtään ihmettele: Myös kirjanpitäjälle se on erittäin helppo käyttää.

Kirjanpitopalvelu aloitetaan antamalla kirjanpitäjälle katseluoikeudet Holvi-tiliin. Voit lähettää myyntilaskuja ja maksaa omia laskuja Holvista kuten mistä tahansa pankkitilistä. Holviin on saatavilla myös pankkikortti, jolloin myös ostot on helppo liittää aina kirjanpitoon. Kirjanpidon kuitit ja selitykset voi lisätä suoraan Holviin maksutapahtumien liitteeksi. Kirjanpidon tositteet säilyvät tallessa Holvissa. Kuukauden lopussa kirjanpitäjä kirjautuu asiakkaan Holviin omalla Assistentti-tunnuksella, käy läpi ja tarkistaa kuukauden tapahtumat, tekee kirjanpidon, laskee ja ilmoittaa ALV:it ja lähettää kirjanpidon raportit sekä maksettavat verot asiakkaalle sähköpostitse.


Palvelun hinta

Tarjoamme Holvi-kirjanpitoa edulliseen hintaan:
Toiminimen Holvi-kirjanpito kiinteään hintaan alkaen 79 €/kk + ALV.
Osakeyhtiön Holvi-kirjanpito alkaen 40 €/kk + ALV.

Holvi alennuskoodi

Saat kauttamme Holviin ensimmäiset kolme kuukautta ilmaiseksi. Hyödynnä promokoodi "HOLVIADCOUNT" rekisteröitymällä tästä linkistä.


Aloita Holvi-kirjanpito

Olit sitten vasta kiinnostunut Holvi-tilin avaamisesta tai jo vanha Holvin käyttäjä, meiltä löydät Holvi-kirjanpitäjän.

Ota yhteyttä