image

Kirjanpito ja kirjanpitäjä Helsingissä

Tilitoimisto Adcount tarjoaa kirjanpitoa Helsingissä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadulla, vain kivenheiton päässä Stockmannilta. Kirjanpitäjät ovat tavattavissa Helsingissä, mutta koska olemme sähköinen tilitoimisto, asiakkaaksi voi tulla paikasta riippumatta, kaikkialta Suomesta. Tapaamiset ja yhteydenpito kirjanpitäjään onnistuu myös etänä.

Kirjanpitopalvelut pienelle yritykselle

Kirjanpitopalvelumme on suunniteltu erityisesti pienille yrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa. Asiakkaitamme ovat toiminimet, ammatinharjoittajat, yksinyrittäjät ja pienet osakeyhtiöt eri aloilta ja kaikkialta Suomesta.

Olemme täyden palvelun tilitoimisto ja kirjanpidon lisäksi saat meiltä myös muut taloushallintopalvelut, niin että voit helposti ulkoistaa koko yrityksesi taloushallinnon meille. Teemme Holvi-kirjanpitoa ja olemme Procountor-tilitoimisto Helsingissä. Kirjanpitäjämme auttavat yrityksesi kaikissa elinkaaren vaiheissa, perustamisesta aina sen lopetukseen saakka. Kirjanpitopalvelumme Helsingin toimipisteessä:

  • Kirjanpito ja tilinpäätöspalvelut
  • Palkanlaskenta
  • Verotus ja neuvonta
  • Yhtiöoikeus (yrityksen perustaminen ja lopettaminen)

Henkilökohtainen kirjanpitäjä


Kirjanpidon hinta

Tarjoamme kirjanpitoa kiinteään hintaan, joka sovitaan asiakaskohtaisesti. Kirjanpidon hintaan vaikuttaa tositteiden määrä ja kuinka usein kirjanpito tehdään. Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat sähköpostiisi selkeän kiinteähintaisen tarjouksen.

Tutustu tilitoimiston hinnastoon täällä. Uuden yrityksen aloitus on maksutonta ja myös tilitoimiston vaihtaminen onnistuu meillä helposti.

Kirjanpitopalvelun sisältö

Kirjanpitopalvelumme kattaa kaikki pienen yrityksen lakisääteiset kirjanpidon velvollisuudet ja se sisältää ammattikirjanpitäjän tekemän kirjanpidon sekä kirjanpidon neuvonnan, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia mistään.

Kirjanpitopalveluun sisältyy:

  • Kirjanpito sähköisessä muodossa
  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä
  • Kirjanpidon neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse
  • Kauden tuloslaskelma sähköpostitse
  • ALV-laskenta ja sähköinen ALV-ilmoitus
  • Tilikauden verojen tarkistus ja seuranta

Kirjanpito toimitetaan sähköisessä muodossa esim. Dropbox-kansioon. Kirjanpito tehdään Procountor Tallennuksella, joka on tilitoimistoille tarkoitettu ohjelmisto. Ohjelmasta ei tule veloituksia asiakkaalle. Halutessaan yritys voi ottaa käyttöön pienyrityksille tarkoitetun sähköisen kirjanpito- ja laskutusohjelman Holvin, Procountor Solon tai Procountor Taloushallinnon. Klikkaamalla ohjelman nimeä pääset hinnastoon.

Yritykselle nimetty kirjanpitäjä

Kirjanpitopalvelun kuukausihintaan kuuluu yrityksellesi nimetty henkilökohtainen kirjanpitäjä, johon voit aina olla yhteydessä. Lupaamme, että saat kirjanpitäjääsi nopeasti yhteyttä ja kirjanpitäjä ottaa sinuun myös oma-aloitteisesti yhteyttä. Kirjanpitopalveluumme sisältyy lisämaksuton kirjanpidon neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse.

Otamme uusia asiakkaita! Tervetuloa kirjanpidon asiakkaaksi Helsingissä.

Pyydä tarjous kirjanpitopalveluista

Lähetä tarjouspyyntö Takaisin palveluihin