image

Kirjanpito Helsinki

Tilitoimisto Adcountin edullinen kirjanpitopalvelu sisältää kaikki pienen yrityksen lakisääteiset velvollisuudet, henkilökohtaisen kirjanpitäjän sekä kirjanpidon neuvonnan. Meidän kanssa kirjanpito on helppoa!

Pienen yrityksen edullinen kirjanpito Helsingissä

Saat kirjanpitäjän ja kaikki kirjanpitopalvelut yrityksellesi Helsingin tilitoimistostamme, että voit helposti ulkoistaa yrityksesi koko taloushallinnon meille. Tarjoamme pienen yrityksen kirjanpidon asiantuntevasti ja edullisesti.

Kirjanpitopalvelumme Helsingissä:

 • Kirjanpito ja tilinpäätös
 • Veroilmoitukset
 • Palkanlaskenta
 • Verotus
 • Yhtiöoikeus

Kirjanpitotoimisto sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15, johon on helppo tulla tapaamiseen. Tapaamiset ja yhteydenpito kirjanpitäjään onnistuu myös etänä. Voit tulla asiakkaaksi paikkakunnasta ja paikasta riippumatta täysin sähköisesti.

Kenelle?

Palvelumme on räätälöity erityisesti yrittäjille ja pienyrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa vuodessa. Asiakkaamme ovat toiminimet ja osakeyhtiöt eri aloita ja ympäri Suomen.

Kirjanpitopalvelut eri tarpeisiin

Oli yrityksesi sitten pöytälaatikkoyhtiö, toiminimi tai osakeyhtiö, meillä löytyy sinulle sopiva palvelupaketti:

 • Kuukausipalvelu: Tilitoimiston kuukausiasiakkaana hoidamme yrityksesi lakisääteiset velvollisuudet kuukausittain ja kirjanpitosi on aina ajan tasalla.
 • Vuosikirjanpito: Jos yrityksesi ei ole ALV-velvollinen tai ALV-ilmoitusjakso on vuosi, kirjanpito voidaan tehdä kerran vuodessa ja saat sen vieläkin edullisemmin.
 • Rästikirjanpito: Teemme rästiin jääneen kirjanpitosi kerralla kuntoon, jos kirjanpito on jäänyt tekemättä pidemmältä ajalta. Tarvittaessa kirjanpito voidaan tehdä nopeastikin. Kysy lisää!

Miksi valita Adcount kirjanpitäjäksi?

Helpotamme yrittäjän elämää

Säästät aikaa ja voit keskittyä yritykseesi kun jätät kirjanpidon hoitaminen meille. Hoidamme paperityöt puolestasi niin sinun ei tarvitse itse huolehtia kirjanpidon kirjauksista, tiliöinneistä tai muusta kirjanpitoon liittyvästä. Kirjanpitäjämme tekevät tämän puolestasi. Pidämme asiat yksinkertaisena ja teemme kirjanpidosta selkeää, helppoa ja mukavaa!

Saat aina henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua, jossa kirjanpitäjä huolehtii yrityksestäsi ja toisinaan muistuttaa sinua toimittamaan puuttuvat kuitit. Pienen tilitoimiston etu on, että tiedämme asiakkaamme nimeltä, etkä joudu asioimaan kasvottoman asiakaspalvelun kanssa.

Asiantuntevaa kirjanpitopalvelua

Kirjanpitosi tekee aina kokenut ja ammattitaitoinen kirjanpitäjä. Kirjanpito tehdään tilitoimistossamme kaikkien lakien, asetusten ja hyvän tilitoimiston tavan mukaisesti. Asiakkaanamme saat käyttöösi kirjanpitäjäsi asiantuntevuuden, osaamisen sekä monipuoliset neuvontapalvelut.

Rajaton kirjanpidon neuvonta

Kirjanpitopalveluun sisältyy rajaton kirjanpidon neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse, jotta voit aina kysyä kirjanpitäjältä kysymyksiä matalalla kynnyksellä. Kun puhutaan kirjanpidosta, tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Selitämme asiat aina helposti ymmärrettävällä tavalla.

Tarvittaessa saat meiltä myös vaativampaa veroneuvontaa, yhtiöoikeuden palveluita ja apua yrityksen eri tilanteissa.

Kirjanpitäjäsi on helposti tavoitettavissa

Saat yrityksellesi nimetyn kirjanpitäjän, joka on helposti tavoitettavissa ja johon voit aina olla yhteydessä ja kysyä kysymyksiä. Panostamme sujuvaan ja toimivaan yhteydenpitoon ja pyrimme aina vastaamaan yhteydenottoihin nopeasti. Kirjanpitäjäsi ollessa poissa, yritykselläsi on aina myös varakirjanpitäjä, joten kirjanpito ei ole vain yhden henkilön varassa.

Kirjanpidon hinnoittelu

Pienellä tai vastaperustetulla yrityksellä on paljon isoja menoja, ja kirjanpidon ei tarvitse olla yksi niistä. Palvelumme ja edulliset hintamme on suunniteltu erityisesti pienelle yritykselle sopivaksi.

Tarjoamme kirjanpitoa edulliseen kiinteään kuukausihintaan, joka sovitaan asiakaskohtaisesti. Kiinteä hinta sovitaan yhteistyön alussa ja siihen vaikuttaa yritysmuoto, tositteiden määrä ja kuinka usein kirjanpito tehdään. Lähettämällä meille tarjouspyynnön, saat tarjouksen yrityksesi kirjanpidosta.

Kirjanpitopalvelun kuvaus

Kirjanpitoaineisto toimitetaan ja tehdään paperittomasti. Emme sido mihinkään tiettyyn ohjelmaan, vaan voit valita seuraavista kirjanpitoaineiston toimitustavoista:

 • Dropbox-kansio
 • Procountor Solo -ohjelmisto
 • Holvi
 • Verkkolinkki
 • Sähköpostitse

Kun kauden kirjanpitoaineisto on toimitettu, kirjanpitäjä käy läpi kauden tapahtumat, tekee kirjanpidon, ALV-ilmoituksen, ja lähettää kirjanpidon raportit sekä verojen maksuohjeet yrittäjän sähköpostiin. Kirjanpitäjä huolehtii myös läpi vuoden yrityksen ennakkoverojen riittävyydestä.

Vuoden lopussa kirjanpitäjä laatii huolellisesti pidetyn kirjanpidon pohjalta tilinpäätöksen, veroilmoituksen ja rekisteröi tiedot PRH:lle. Yrittäjä saa kirjanpidon vuosiraportit arkistointia varten.

Kirjanpitäjä kannattaa hankkia toiminnan alussa

Kirjanpitäjä kannattaa hankkia heti yritystoiminnan alussa. Kirjanpidon tekeminen itse voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta kirjanpitoa säätelevät monet lait ja sen tekeminen kannattaa jättää ammattilaiselle. Usein viimeistään, kun on aika antaa veroilmoitus, kirjanpitäjää tarvitaan ja itsetehtyyn kirjanpitoon käytetty aika menee hukkaan.

Myöskään huonon kirjanpitäjän kanssa kannata jatkaa. Kirjanpitäjissä on eroja. Siksi kannattaa aina välillä pysähtyä miettimään, mitä kirjanpitäjältään haluaa. Kirjanpitäjän vaihtaminen on helppoa ja mahdollista myös kesken tilikauden. Autamme kirjanpidon siirtämisessä toisesta tilitoimistosta.

Hyvä kirjanpitäjä tuo yrittäjälle säästöä niin säästetyissä verovähennyksissä kuin sanktioiden välttämisestä.

Tule asiakkaaksi

Otamme uusia asiakkaita tälläkin hetkellä. Tule asiakkaaksi lähettämälle meille tarjouspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä. Tervetuloa kirjanpidon asiakkaaksi Helsingissä!

Pyydä tarjous kirjanpitopalveluista

Täytä lomake täältä Takaisin palveluihin

Lyhyesti

Edullinen ja asiantunteva kirjanpitopalvelu pienelle yritykselle:

 • Paperiton kirjanpito
 • Henkilökohtainen kirjanpitäjä
 • Rajaton neuvonta
 • Kiinteä hinta

Toimialat

Teemme kaikkien alojen kirjanpitoa, mutta erityisesti palvelualan yrityksiä:

 • Kauneudenhoitoalan yrittäjät
 • Ohjelmistoyritykset
 • Teknologiayritykset
 • Konsultointiyritykset
 • Suunnitteluyritykset
 • Media-alan yritykset
 • Maahantuonti
 • Myynti EU:hun ja ulkopuolelle