image

Kirjanpito ja kirjanpitäjä Helsingissä

Tilitoimisto Adcount tarjoaa kirjanpitoa Helsingissä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadulla, vain kivenheiton päässä Stockmannilta. Kirjanpitäjät ovat tavattavissa Helsingissä, mutta koska olemme sähköinen tilitoimisto, asiakkaaksi voi tulla paikasta riippumatta, kaikkialta Suomesta. Tapaamiset ja yhteydenpito kirjanpitäjään onnistuu myös etänä.

Kirjanpitopalvelut pienelle yritykselle

Kirjanpitopalvelumme on suunniteltu erityisesti pienille yrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa. Asiakkaitamme ovat toiminimet, ammatinharjoittajat, yksinyrittäjät ja pienet osakeyhtiöt eri aloilta ja kaikkialta Suomesta.

Olemme täyden palvelun tilitoimisto ja kirjanpidon lisäksi saat meiltä myös muut taloushallintopalvelut, niin että voit helposti ulkoistaa koko yrityksesi taloushallinnon meille. Teemme Holvi-kirjanpitoa ja olemme Procountor-tilitoimisto Helsingissä. Kirjanpitäjämme auttavat yrityksesi kaikissa elinkaaren vaiheissa, perustamisesta aina sen lopetukseen saakka. Kirjanpitopalvelumme Helsingin toimipisteessä:

  • Kirjanpito ja tilinpäätöspalvelut
  • Palkanlaskenta
  • Verotus ja neuvonta
  • Yhtiöoikeus (yrityksen perustaminen ja lopettaminen)

Henkilökohtainen kirjanpitäjä


Edullinen kirjanpito kiinteään hintaan

Tarjoamme kirjanpitoa kiinteään kuukausihintaan alkaen 49 €/kk + alv. Tutustu tilitoimiston hinnastoon.

Kirjanpidon hintaan vaikuttaa tositteiden määrä ja kuinka usein kirjanpito tehdään. Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat sähköpostiisi selkeän kiinteähintaisen tarjouksen. Uuden yrityksen aloitus on maksuton ja myös tilitoimiston vaihtaminen onnistuu meillä helposti.

Yrityksellesi nimetty kirjanpitäjä

Kirjanpitopalvelun kuukausihintaan kuuluu yrityksellesi nimetty henkilökohtainen kirjanpitäjä, johon voit aina olla yhteydessä. Lupaamme, että saat kirjanpitäjääsi nopeasti yhteyttä ja kirjanpitäjä ottaa sinuun myös oma-aloitteisesti yhteyttä. Kirjanpitopalveluumme sisältyy lisämaksuton kirjanpidon ja verotuksen neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse.

Kirjanpitopalvelun sisältö

Mitä kaikkea kirjanpitopalveluun sitten sisältyy? Kirjanpitopalvelumme kattaa kaikki pienen yrityksen lakisääteiset kirjanpidon velvollisuudet sekä kirjanpitäjän neuvonnan, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia mistään:

  • Ammattikirjanpitäjän tekemä kirjanpito
  • Henkilökohtainen kirjanpitäjä
  • ALV-laskenta ja kausiveroilmoitus
  • Kirjanpidon ja verotuksen neuvonta
  • Tilikauden verojen tarkistus ja seuranta

Otamme uusia asiakkaita! Tervetuloa kirjanpidon asiakkaaksi Helsingissä.

Pyydä tarjous kirjanpitopalveluista

Lähetä tarjouspyyntö Takaisin palveluihin