sähköinen tilitoimisto helsinki

Sähköinen tilitoimisto

Adcount - Sähköinen tilitoimisto Helsingissä

Tilitoimisto Adcount on Helsingissä sijaitseva sähköinen tilitoimisto pienille yrityksille. Meiltä löydät ammattitaitoisen kirjanpitäjän hoitamaan yrityksesi koko sähköisen taloushallinnon. Tilitoimisto Adcount on kokenut ja asiantunteva tilitoimisto, joka on toiminut vuodesta 2005.

Kun etsit sähköistä tilitoimistoa tai sähköistä kirjanpitoa paikkakunnalla Helsinki, sähköisen tilitoimistomme palvelualue on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja koko Suomi. Kirjanpitäjät ovat tavattavissa Helsingin toimistolla. Vaikka sähköinen tilitoimisto sijaitsee Helsingissä, kirjanpidon asiakkaaksi voi tulla kaikkialta Suomesta. Kirjanpitäjän tapaaminen onnistuu etänä ja neuvonta puhelimen tai sähköpostin välityksellä.


Sähköinen kirjanpito pienelle yritykselle

Adcount on moderni, digitaalinen ja edullinen tilitoimisto, joka on erikoistunut pienten yritysten kirjanpitopalveluihin. Ratkaisumme ovat pienyritykselle sopivia helppoja ja edullisia vaihtoehtoja, ilman kalliita ohjelmistomaksuja tai pitkään sitovia sopimuksia. Asiakkaamme arvostavat sähköisen kirjanpidon vaivattomuutta ja kirjanpitopitopalvelumme helppokäyttöisyyttä.

Tarjoamme sähköistä kirjanpitoa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa vuodessa. Olit sitten yksinyrittäjä, sooloyrittäjä, toiminimi, pieni osakeyhtiö tai sivutoiminen yritys meiltä löytyy juuri sinulle sopiva sähköinen kirjanpitoratkaisu. Meillä saat oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka neuvoo ja tukee yritystäsi.


Sähköinen kirjanpito Helsinki

Kirjanpitopalvelun hinta

Tarjoamme sähköistä kirjanpitoa kiinteään kuukausihintaan alkaen 49 €/kk. Kirjanpidon hintaan vaikuttaa tositteiden määrä ja kuinka usein kirjanpito tehdään. Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat sähköpostiisi selkeän kiinteähintaisen tarjouksen. Pääset tästä tutustumaan tilitoimiston hinnastoon.

Pienen yrityksen sähköinen kirjanpito voidaan järjestää yksinkertaisimillaan ilman kallista taloushallinto-ohjelmaa: Kirjanpitoaineiston voi toimittaa kirjanpitäjälle sähköpostin, Dropboxin, tai ilmaisen mobiilisovelluksen avulla, jossa kuvaat kuitit kännykällä. Kirjanpitäjä tekee kirjanpidon tilitoimiston omassa ohjelmassa, josta ei aiheudu yritykselle ohjelmistomaksuja. Useat palveluntarjoajat tarjoavat ilmaista laskutusohjelmaa tiettyyn laskumäärään asti. Myös meiltä saat maksutta käyttöösi tilitoimiston tekemän ilmaisen laskupohjan.


Mikä kirjanpito-ohjelma pienelle yritykselle?

Teemme sähköistä kirjanpitoa yhteistyössä useiden eri ohjelmien kanssa. Jos etsit pienelle yrityksellesi sopivaa ja edullista taloushallinnon ohjelmistoa, suosittelemme tutustumaan seuraaviin:

Emme sido asiakasta mihinkään tiettyyn ohjelmaan: Voit itse valita mitä ohjelmaa käytät. Jos haluat ottaa kirjanpidon avuksi käyttöön taloushallinnon ohjelman, kirjanpitäjämme auttavat sinua löytämään yrityksellesi ja budjetillesi sopivan ohjelman. Pienen yrityksen ohjelman valinta riippuu budjetista ja mitä ohjelmalta halutaan.

Pyydä tarjous sähköisestä kirjanpidosta

Lähetä tarjouspyyntö Tutustu palveluihimme