Sähköinen tilitoimisto Helsinki

Sähköinen tilitoimisto

Sähköinen tilitoimisto Helsingissä

Adcount on sähköinen tilitoimisto Helsingissä. Kun etsit sähköistä tilitoimistoa tai kirjanpitoa paikkakunnalla Helsinki, palvelualueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja koko Suomi. Tilitoimisto Adcount on kokenut ja asiantunteva pienyritysten sähköinen tilitoimisto, joka on toiminut jo vuodesta 2005 saakka. Meiltä löytyy pienelle yritykselle sopiva ammattitaitoinen kirjanpitäjä hoitamaan yrityksen sähköinen taloushallinto.

Sähköinen tilitoimisto pienille yrityksille. Olemme moderni, digitaalinen ja edullinen tilitoimisto pienyrityksille. Tarjoamme pienen yrityksen kirjanpitopalvelut ja koko sähköisen taloushallinnon. Ratkaisumme ovat pienyritykselle sopivia helppoja ja edullisia vaihtoehtoja, ilman kalliita ohjelmistomaksuja tai pitkiä sitovia irtisanomis- ja sopimusaikoja. Asiakkaamme arvostavat sähköisen kirjanpidon vaivattomuutta ja kirjanpitopitopalvelumme helppokäyttöisyyttä.

Sähköinen kirjanpito paikasta riippumatta. Tilitoimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta sähköisen kirjanpidon asiakkaaksi voi tulla kaikkialta Suomesta. Sähköisen kirjanpidon asiakkaamme sijaitsevat ei vain pääkaupunkiseudulla, vaan ympäri Suomen. Tarjoamme uusille asiakkaille maksuttoman alkutapaamisen kirjanpitäjän kanssa. Jos tulet pk-seudun ulkopuolelta, kirjanpitäjän tapaaminen onnistuu etäpalaverissa ja neuvonta puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Pienen yrityksen sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpitopalvelumme on suunniteltu toiminimille ja pienille osakeyhtiöille. Jos mietit miten järjestää toiminimen tai pienen yrityksen sähköinen kirjanpito ja koko taloushallinto, olet tullut oikeaan paikkaan: Olemme erikoistuneet pienten yritysten sähköiseen taloushallintoon tarjoten edullinen paperiton kirjanpito. Yrityksen kirjanpitoa hoitaa oma nimetty ammattikirjanpitäjä, joka myös neuvoo ja tukee yritystäsi lisämaksuttomasti osana kuukausipalvelua.

Pieni yritys usein haluaa edullisen tai jopa ilmaisen kirjanpito-ohjelman. Pienen yrityksen sähköinen kirjanpito voidaan järjestää myös edullisesti, ilman kalliita investointeja taloushallinnon ohjelmistoon. Sähköinen kirjanpito järjestyy toimittamalla tositteet sähköisessä muodossa. Toiminimen tai pienen osakeyhtiön sähköinen kirjanpito voidaan kevyimmillään toteuttaa sähköpostin välityksellä, PDF-muodossa, Dropboxissa tai ilmaisen mobiilisovelluksen avulla, jossa kuvaat kuitit kännykällä ja lähetät ne kirjanpitäjälle. Tämä on ilmainen vaihtoehto automatisoidulle sähköiselle taloushallinnolle.

Laskutusohjelma pienelle yritykselle. Autamme laskutusohjelman valinnassa. Useat ohjelmistot tarjoavat ilmaista laskutusohjelmaa tiettyyn laskumäärään asti. Pyydä meiltä pienen yrityksen ilmainen laskutuspohja! Toimimme yhteistyössä eri laskutusohjelmien kanssa, ja meillä on kokemusta eri ohjelmista.

Palvelumme sopii pienyrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa: Olit sitten yksinyrittäjä, pienyrittäjä, sooloyrittäjä, toiminimi, pieni osakeyhtiö tai sivutoiminen yritys meiltä löytyy juuri sinulle sopiva sähköinen kirjanpitoratkaisu. Meillä on kokemusta kaikkien alojen kirjanpidosta.

Ota yhteyttä ja aloita sähköinen kirjanpito jo tänään!

Yhteydenottolomake Takaisin palveluihin

Miksi valita paperiton kirjanpito?

Paperiton kirjanpito on nykyaikaa. Pääset eroon papereista ja mapeista. Kun kuittien pyörittely alkaa kyllästyttää, kokeile luopua paperikuiteista. Nykypäivänä suurin osa pienen yrityksen laskuista tulee jo valmiiksi sähköpostitse, tai ne on mahdollista helposti tilata e-laskuna tai verkkolaskuna. Mahdolliset jäljelle jäävät paperiset käteiskuitit voi kuvata puhelimella kirjanpitäjälle. Tarjoamme ilmaisen mobiilisovelluksen kuittien kuvaamiseen. Paperiton kirjanpito on helppo tapa pitää kuitit tallessa, niin että niihin on helppo pääsy sekä sinulla, että kirjanpitäjällä, ja samalla kirjanpidon sähköiset tositteet säilyvät helposti yli lakisääteisen säilytysajan.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto yhdistää pienen yrityksen taloushallinnon eri osa-alueet yhteen. Jos sähköiseltä kirjanpidolta haluaa vielä enemmän, jo ihan pienellä kuukausihinnalla yritys saa käyttöönsä pienen yrityksen taloushallinto-ohjelman, jossa on enemmän ominaisuuksia: Laskutus, verkkolaskujen vastaanotto ja lähetys, kirjanpito, tositteet ja palkat ovat samassa kirjanpito-ohjelmassa, johon sekä yrittäjä, että kirjanpitäjä pääsevät. Laskuja ja kirjanpitoa voi hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta ja laskujen käsittely nopeutuu. Sähköinen Tilitoimisto Adcount on asiantuntija pienten yritysten sähköisessä taloushallinnossa. Käytämme pienen yrityksen sähköiseen taloushallintoon Holvia ja Procountoria.

Kysy kirjanpitäjiltämme suosituksia ohjelman valintaan, autamme mielellämme löytämään yrityksellesi ja budjetillesi sopivan ratkaisun. Pienen yrityksen sähköisen kirjanpito-ohjelman valintaan vaikuttaa hinta ja mitä ohjelmassa halutaan tehdä. Pienen yrityksen sähköinen taloushallinto sisältää yleensä: sähköinen maksuliikenne/tiliote, laskutusohjelma, sähköinen kirjanpito, verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto, matkalaskut, sähköiset tositteet ja niiden arkistointi. Kirjanpitoon voidaan lisätä helposti tilitoimiston palkanlaskentapalvelu yhdelle tai useammalle henkilölle.

Kirjanpito-ohjelmat pienelle yritykselle

Alla löydät pienelle yritykselle edullisia tai ilmaisia ohjelmia. Käytämme näitä ohjelmia ja kirjanpitäjillämme on näistä paljon kokemusta, joten voimme lämpimästi suositella niitä pienelle yritykselle. Myös asiakkaillamme on näistä ohjelmista hyviä kokemuksia.

Käyttämiämme kirjanpito-ohjelmia pienen yrityksen taloushallintoon:
Suosittelemiamme laskutusohjemia pienelle yritykselle:
  • Isolta Arkhimedes
  • Zervant
  • Tilitoimiston ilmainen laskupohja

Kirjanpito-ohjelman hinta riippuu laskumääristä, ja ihan pienen yrityksen kohdalla se voi olla ilmainen. Emme sido mihinkään tiettyyn taloushallinto-ohjelmaan: Voit itse valita mitä ohjelmaa käytät yrityksen laskutukseen. Kirjanpitäjämme auttavat sinua tarvittaessa valitsemaan yrityksellesi sopivan ohjelman ja neuvomme alkuun.

Sähköinen kirjanpito hinta

Tarjoamme pienen yrityksen sähköisen kirjanpidon edulliseen hintaan:

Toiminimen sähköinen kirjanpito kiinteään hintaan alkaen 79€/kk.

Osakeyhtiön sähköinen kirjanpito alkaen 40€/kk.

Annamme kirjanpitopalvelullemme täyden tyytyväisyystakuun. Voit kokeilla palvelua ja irtisanoa sen ilman irtisanomisaikaa.