Sähköinen tilitoimisto Helsinki

Sähköinen tilitoimisto Helsingissä

Adcount - Sähköinen tilitoimisto Helsingissä

Tilitoimisto Adcount on kokenut ja asiantunteva pienyritysten sähköinen tilitoimisto Helsingissä, jossa se on toiminut jo vuodesta 2005 saakka. Löydät meiltä ammattitaitoisen kirjanpitäjän hoitamaan yrityksesi koko sähköinen taloushallinto.

Kun etsit sähköistä tilitoimistoa ja kirjanpitoa paikkakunnalla Helsinki, palvelualueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja koko Suomi. Kirjanpitäjät ovat tavattavissa Helsingin toimistolla.

Kirjanpidon asiakkaaksi voi tulla kaikkialta! Vaikka tilitoimisto sijaitsee Helsingissä, kirjanpidon asiakkaaksi voi tulla kaikkialta Suomesta. Kirjanpitäjän tapaaminen onnistuu etänä ja neuvonta puhelimen tai sähköpostin välityksellä.


Sähköistä kirjanpitoa pienille yrityksille

Adcount on moderni, digitaalinen ja edullinen tilitoimisto, joka on erikoistunut pienten yritysten kirjanpitopalveluihin.

Ratkaisumme ovat pienyritykselle sopivia helppoja ja edullisia vaihtoehtoja, ilman kalliita ohjelmistomaksuja tai pitkään sitovia sopimuksia. Asiakkaamme arvostavat sähköisen kirjanpidon vaivattomuutta ja kirjanpitopitopalvelumme helppokäyttöisyyttä.

Tarjoamme sähköistä kirjanpitoa toiminimille ja pienille osakeyhtiöille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa vuodessa. Olit sitten yksinyrittäjä, sooloyrittäjä, toiminimi, pieni osakeyhtiö tai sivutoiminen yritys meiltä löytyy juuri sinulle sopiva sähköinen kirjanpitoratkaisu. Meillä saat oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka neuvoo ja tukee yritystäsi.


Sähköinen kirjanpito ilman ohjelmistomaksuja

Pienen yrityksen sähköinen kirjanpito voidaan järjestää yksinkertaisimillaan ilman taloushallinto-ohjelmaa: Kirjanpidon voi toimittaa kirjanpitäjälle sähköpostin, Dropboxin, tai ilmaisen mobiilisovelluksen avulla, jossa kuvaat kuitit kännykällä.

Kirjanpitäjät tekevät kirjanpidon aina tilitoimiston omassa Procountor Tallennus ohjelmassa, josta ei aiheudu yritykselle ylimääräisiä ohjelmistokustannuksia.

Useat palveluntarjoajat tarjoavat ilmaista laskutusta tiettyyn laskumäärään asti. Meiltä saat myös ilmaisen laskutuspohjan Excel-muodossa.


Taloushallinto-ohjelmat pienelle yritykselle

Emme sido asiakasta mihinkään tiettyyn ohjelmaan: Voit itse valita mitä ohjelmaa käytät.

Jos haluat ottaa kirjanpidon avuksi käyttöön taloushallinnon ohjelman, kirjanpitäjämme auttavat sinua löytämään yrityksellesi ja budjetillesi sopivan ohjelman ja neuvovat alkuun. Pienen yrityksen ohjelman valinta riippuu budjetista ja mitä ohjelmalta halutaan. Toimimme useiden eri ohjelmistojen kanssa.

Suosittelemme seuraavia ohjelmia pienelle yritykselle:
  • Holvi (Tutustu Holvi-palveluumme)
  • Procountor / Procountor Solo
  • eTasku (kuittisovellus)
  • Asteri (kirjanpito-ohjelma)
  • Isolta Arkhimedes (laskutusohjelma)
  • Zervant (laskutusohjelma)

Sähköinen kirjanpito hinta

Tarjoamme sähköistä kirjanpitoa kiinteään kuukausihintaan:
- Toiminimelle alk. 79 €/kk
- Osakeyhtiölle alk. 89 €/kk

Tai edullisena vuosikirjanpitona alk. 46 €/kk

Annamme palvelullemme täyden tyytyväisyystakuun. Emme sido pitkään sopimukseen. Voit irtisanoa palvelun ilman irtisanomisaikaa.

Sähköinen kirjanpito alkaen 46 €/kk

Pyydä tarjous Katso hinnasto