Tilitoimisto Helsinki

Tilitoimisto Helsinki


Adcount - Tilitoimisto Helsingissä

Jos etsit tilitoimistoa Helsingissä tai sähköistä kirjanpitoa paikasta riippumatta, olet oikeassa paikassa! Adcount Oy on asiantunteva pieni tilitoimisto, joka on toiminut vuodesta 2005. Tarjoamme ammattitaitoista kirjanpitoa ja kaikki muut pienyritysten tilitoimistopalvelut.

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 15 (6. krs), johon on helppo tulla tapaamaan kirjanpitäjää. Helsingin tilitoimistossa sinua palvelee kolmen kirjanpitäjän tiimi. Vaikka tilitoimisto sijaitsee Helsingissä, asiakkaaksi voit tulla kaikkialta Suomesta ja toimittaa aineiston sähköisesti.

Tilitoimisto Adcount on sähköinen ja moderni tilitoimisto, ja käytössämme on Suomen suosituimmat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot.

Kirjanpitäjä ja tilitoimisto pienelle yritykselle

Olemme erikoistuneet pienten yritysten kirjanpitopalveluihin. Tarjoamme kirjanpitoa kiinteään kuukausihintaan. Palvelumme ja edulliset hintamme on suunniteltu erityisesti pienille yrityksille.

Kirjanpitäjillämme on erityistä osaamista pienten omistajavetoisten yritysten kirjanpidosta, sekä yrittäjien vähennyksistä ja verotuksesta. Asiakkaamme ovat toiminimiä ja pieniä osakeyhtiöitä eri toimialoista.

Meillä saat henkilökohtaisen kirjanpitäjän hoitamaan yrityksesi kirjanpitoa, joka tietää yrityksesi asiat parhaiten ja neuvoo sinua. Voit tutustua kirjanpidon hintoihin tilitoimiston hinnastosta.

Tilitoimistomme palvelut

  • Kirjanpito ja ALV
  • Palkanlaskenta
  • Tilinpäätös ja veroilmoitus
  • Neuvonta ja verotus
  • Yhtiöoikeus

Lue lisää tilitoimiston palveluista.

Helsingin tilitoimiston yhteystiedot

Tilitoimisto Adcount
Aleksanterinkatu 15B
00100 Helsinki

Saapumisohjeet: Tilitoimisto Adcount sijaitsee Regus Business Centerin 6. kerroksessa. Alhaalla on summeri. Kirjanpitäjät ovat tavattavissa ajanvarauksella. Pääset meille helposti julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. Lähin pysäköinti on Stockmannin tai Kluuvin parkkihallissa.

Puh. 09-4257 8260

Y-tunnus 1971161-1

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Lähetä meille viesti Palaa etusivulle