Harjoittelupaikat tilitoimistossa

Opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa tilitoimistossa Helsingissä? Tilitoimisto Adcount tarjoaa joka vuosi taloushallinnon opiskelijalle harjoittelupaikan kirjanpidon parissa.

Meistä lyhyesti

Adcount Oy on tilitoimisto Helsingissä, joka on erikoistunut pienten yritysten kirjanpitoon. Tilitoimisto sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 12, vain kivenheiton päässä Stockmannilta. Adcountin nuorekkaan tiimin toimintatavat ovat sähköisiä ja nykyaikaisia, käyttäen alan suosituimpia ohjelmistoja ja samalla tarjoten asiakkaalle helppoa, nopeaa ja edullista palvelua.

Työharjoittelu Adcountilla

Opiskeluaikana hankittu työkokemus on tärkeä osa opintojasi ja tulevaa uraasi. Adcount tarjoaa vuosittain taloushallinnon opiskelijalle harjoittelupaikan osana ammatillista koulutusta. Harjoittelijalla on tärkeä ja tasa-arvoinen rooli yrityksessämme ja harjoittelu on samalla yrityksemme pääasiallinen rekrytointikanava vakituisiin työpaikkoihin. Harjoittelun kesto ja ajankohta ovat joustavia ja sovittavissa opiskelijan tutkinto-ohjelman ja henkilökohtaisen toiveen mukaan. Työharjoittelu kattaa seuraavat osa-alueet:

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Tilinpäätös ja yrityksen verotus
  • Asiakaspalvelu

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, taloushallinnon ydinosaamisen, koulutuksen käytännön kirjanpitoon, monipuoliset työtehtävät, kivat työkaveri ja toimiston ydinkeskustassa. Sen lisäksi meillä on joustavat työajat, rento työtahti (ei ylitöitä), ja mahdollisuus työskennellä etänä.

Harjoittelijan tehtävät

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluvat alussa avustavat kirjanpitotehtävät kuten kirjanpitoaineistojen lajittelu ja esikirjaus, myöhemmin kirjanpito ja palkanlaskenta, sekä yleiset toimisto-, hallinto- ja asiakaspalvelutehtävät kuten yhteydenotto asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä muut tilitoimiston työtehtävät. Pääset siis hyvinkin nopeasti vastuullisiin työtehtäviin.

Mitä odotamme harjoittelijalta?

Odotamme harjoittelijalta tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Harjoittelijan olisi hyvä hallita perustiedot ja -taidot kirjanpidosta, kuten tavallisten kirjausten tekeminen teoriatasolla (käytännön opit harjoittelussa!) sekä kirjanpitolain tunteminen. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja englannin kieli. Meillä on paljon englanninkielisiä asiakkaita, joiden kanssa asioit päivittäin. Harjoittelu ei vaadi opiskelijalta aikaisempaa työkokemusta, sillä opit kaiken tarvittavan työssä. Opetamme sinulle ohjelmistomme käytön.

Hakeminen

Tiedotamme avautuvista harjoittelupaikoista Facebook-sivullamme @TilitoimistoAdcount. Seuraa meitä Facebookista niin kuulet ensimmäisenä avautuvista harjoittelupaikoista!