image

Holvi-kirjanpito

Osaava Holvi Certified Partners-tilitoimisto Helsingissä

Etsitkö Holvi-kirjanpitäjää tai tilitoimistoa? Olemme on Holvin kumppanitilitoimisto, joka tarjoaa ketterää Holvi-kirjanpitopalvelua pienille yrityksille - myös osakeyhtiöille!

Meiltä löydät Holvi-kirjanpitäjän yrityksellesi paikasta riippumatta. Tilitoimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta sähköiseksi Holvi-asiakkaaksi voit tulla kaikkialta Suomesta.

Kirjanpitäjämme ovat kokeneita Holvin käyttäjiä ja meillä on kymmeniä Holvi-asiakkaita. Noudamme tiedot kirjanpitoon suoraan Holvista. Tarjoamme henkilökohtaista kirjanpitopalvelua, jossa saat oman, nimetyn kirjanpitäjän, johon voit aina olla suoraan yhteydessä. Kirjanpitäjä opastaa sinua kirjanpidossa, verotuksessa ja vähennyksissä. Meillä kirjanpito on kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy neuvonta yrittäjän velvollisuuksissa, tilikauden verojen seuranta ja raportointi.

Meiltä saat kirjanpidon lisäksi kaikki pienen yrityksen taloushallintopalvelut kuten palkat, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen Holvi-kirjanpidon tueksi helposti ja vaivattomasti samasta paikasta.

Kenelle Holvi-kirjanpitopalvelu sopii?

Tarjoamme Holvi-kirjanpitoa yrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa. Teemme myös osakeyhtiön Holvi-kirjanpitoa.

Holvi kirjanpitopalvelu pienelle yritykselle Kuva: Holvi.com

Miten Holvi-kirjanpito toimii?

Holvi on noussut nopeasti pienyrittäjien suosioon edullisella hinnallaan ja helppokäyttöisyydellään, emmekä yhtään ihmettele: Myös kirjanpitäjälle se on erittäin helppo käyttää. Holvissa yhdistyvät pankkitili, laskutus ja kirjanpito eli pienen yrityksen koko sähköinen taloushallinto.

1. Kirjanpitopalvelu aloitetaan antamalla kirjanpitäjälle käyttöoikeus yrityksen Holviin.
Voit lähettää myyntilaskuja ja maksaa laskuja Holvista kuten mistä tahansa pankkitilistä. Holviin on saatavilla myös pankkikortti, jolla ostot on helppo liittää aina kirjanpitoon. Kuitit ja selitykset lisätään suoraan Holviin maksutapahtumien liitteeksi. Kirjanpidon tositteet säilyvät tallessa Holvissa.

2. Kirjanpitäjä saa kaikki tiedot kirjanpitoon suoraan Holvista.
Kuukauden lopussa kirjanpitäjä kirjautuu Holviin, käy läpi kuukauden tapahtumat ja tekee kirjanpidon. Valmista! Saat kirjanpidon raportit sähköpostitse.

Holvi tarjouskoodi: Ensimmäiset 3kk ilmaiseksi

Harkitsetko tai haluatko kokeilla Holvia? Holvin kumppanitilitoimistona haluamme tarjota sinulle alennuskoodin, jolla saat ensimmäiset kolme kuukautta Holvi Pro käyttöä ilman kuukausimaksuja. Hyödynnä tarjouskoodi HOLVIADCOUNT tai rekisteröidy vain muutamassa minuutissa tästä linkistä.

Yhteistyössä

Holvi kirjanpito

Olemme Holvi Certified Partner, joka tarkoittaa että olemme pienyrittäjiä palveleva digitaalinen tilitoimisto, jonka kirjanpitäjillä on erityistä osaamista Holvi-kirjanpidossa ja taloushallinnon digitalisoinnissa.

Pyydä tarjous Holvi-kirjanpitopalvelusta

Ota yhteyttä Takaisin