Holvi tilitoimisto

Holvi-kirjanpito

Kokenut Holvi-tilitoimisto ja kirjanpitäjä Helsingissä

Olemme on Holvin kumppanitilitoimisto, joka tarjoaa Holvi-yhteensopivaa kirjanpitopalvelua pienille yrityksille. Meiltä löydät Holvi-kirjanpitäjän yrityksellesi paikasta riippumatta. Tilitoimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta voit tulla sähköiseksi asiakkaaksi paikasta riippumatta.

Kirjanpitäjämme ovat kokeneita Holvin käyttäjiä ja meillä on kymmeniä Holvi-asiakkaita. Noudamme tiedot kirjanpitoon suoraan Holvista omilla tunnuksilla. Tarjoamme sinulle henkilökohtaista kirjanpitopalvelua, jossa saat oman, nimetyn kirjanpitäjän, johon voit aina olla suoraan yhteydessä. Kirjanpitäjäsi opastaa sinua kirjanpidossa, verotuksessa ja vähennyksissä. Tarjoamme kirjanpitopalvelut selkeään ja edulliseen kiinteään kuukausihintaan, joka sisältää kaiken tarvittavan - myös tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.

Holvi-kirjanpitopalvelumme on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa. Meiltä saat kirjanpitopalveluiden lisäksi myös muut palvelut kuten palkanlaskennan, asiantuntijapalvelut tai tarvittaessa vaativampaa veroneuvontaa Holvi-kirjanpidon tueksi helposti.

Miten Holvi-kirjanpito toimii?

Holvi on noussut nopeasti pienyrittäjien suosioon edullisella hinnallaan ja helppokäyttöisyydellään, emmekä yhtään ihmettele: Myös kirjanpitäjälle se on erittäin helppo käyttää. Holvissa yhdistyvät pankkitili, laskutus ja kirjanpito eli pienen yrityksen koko sähköinen taloushallinto.

1. Kirjanpitopalvelu aloitetaan antamalla kirjanpitäjälle käyttöoikeus yrityksen Holviin.
Voit lähettää myyntilaskuja ja maksaa laskuja Holvista kuten mistä tahansa pankkitilistä. Holviin on saatavilla myös pankkikortti, jolla ostot on helppo liittää aina kirjanpitoon. Kuitit ja selitykset lisätään suoraan Holviin maksutapahtumien liitteeksi. Kirjanpidon tositteet säilyvät tallessa Holvissa.

2. Kirjanpitäjä saa kaikki tiedot kirjanpitoon suoraan Holvista.
Kuukauden lopussa kirjanpitäjä kirjautuu Holviin, käy läpi kuukauden tapahtumat ja tekee kirjanpidon. Valmista! Saat kirjanpidon raportit sähköpostitse.

Holvi tarjouskoodi: Ensimmäiset 2kk puoleen hintaan

Harkitsetko tai haluatko kokeilla Holvia? Holvin kumppanina haluamme tarjota sinulle alennuskoodin, jolla kokeilet Holvi Pro:ta ensimmäiset 2 kuukautta -50% hintaan. Hyödynnä tarjouskoodi rekisteröitymällä tästä linkistä.

Yhteistyössä

Holvi kirjanpito

Olemme Holvin kumppanitilitoimisto, joka tarkoittaa että olemme pienyrittäjiä palveleva digitaalinen tilitoimisto, jonka kirjanpitäjillä on erityistä osaamista Holvi-kirjanpidossa ja taloushallinnon digitalisoinnissa.

Pyydä tarjous Holvi-kirjanpitopalvelusta

Ota yhteyttä Takaisin