image

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelut Helsinki

Palkanlaskenta on tärkeä ja tarkkuutta vaativa osa yrityksen taloushallinnossa. Tarjoamme yrityksellesi yksinkertaista, helppoa ja turvallista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki lakisääteiset velvoitteet sekä palkkahallinnon neuvontapalvelut. Palkat lasketaan kaikkien lakien ja käytäntöjen mukaisesti ja saat ne aina ajallaan ja oikein.

Palkanlaskentapalvelumme Helsingissä:

  • Palkkojen laskenta ja palkkalaskelmat
  • Raportointi
  • Tulorekisteri-ilmoitukset
  • Työantajan vakuutukset
  • Luontoisedut
  • Palkanlaskennan neuvonta

Asiantuntijoillamme on vahva palkkoihin ja työsuhteisiin liittyvä osaaminen. Seuraamme tiiviisti palkkalainsäädännön muutoksia. Hallitsemme eri palkkalajit ja autamme työehtosopimusten tulkitsemisessa. Noudatamme palkkahallinnossa GDPR-asetusta.

Palkanlaskennan ulkoistaminen säästää aikaa

Palkanlaskentapalvelumme on suunniteltu erityisesti pienille yrityksille ja yrittäjille. Olemme erikoistuneet yrittäjien palkkoihin, vähennyksiin ja luontoisetuihin omistajan verotuksen optimoimiseksi. Kun ulkoistat palkanlaskennan, saat käyttöösi palkanlaskennan asiantuntijat ja heidän osaamisensa. Ulkoistettu palkanlaskenta tehostaa ja säästää aikaasi.

Kiinteä hinta per palkka

Veloitamme palkanlaskennasta kiinteän hinnan 25 €/laskelma. Palkanlaskennan hintaan sisältyy kaikki tarvittava eli palkan, verojen ja vähennysten laskenta, työntekijän palkkalaskelma, tulorekisteri-ilmoitus, työnantajan erillisilmoitus ja eläkevakuutusilmoitus.

Palkanlaskentapalvelut pienyritykselle

Ota yhteyttä Takaisin