Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen

Harkitsetko osakeyhtiön perustamista? Tai haluatko kenties muuttaa toiminimen osakeyhtiöksi? Me autamme sinua kaikessa. Voit itse keskittyä tärkeämpiin asioihin, eli liiketoimintasi kasvattamiseen tai uudenlaisen tulevaisuuden suunnitteluun.

Yrityksen perustaminen

Yrittäjyys kiinnostaa, mutta mietit vielä yhtiömuotoa? Neuvomme sinua eteenpäin, ja autamme sinua perustamaan toimintavalmiin osakeyhtiön tai toiminimen. Osakeyhtiön perustaminen ja minkä tahansa yrityksen perustaminen kannattaa tehdä alusta asti asiantuntijan kanssa, jotta kaikki menee varmasti oikein. Autamme verorekisteröinneissä, ja toimimme kaupparekisterin vaatimana perustamisen yhteyshenkilönä. Sinun ei tarvitse vastata mahdollisiin lisäkysymyksiin, vaan voit käynnistellä rauhassa liiketoimintaasi.

Toiminimen muutos osakeyhtiöksi

Kauppa käy yhä vilkkaammin, ja haluaisit muuttaa toiminimen osakeyhtiöksi? Loistava uutinen, onnittelut! Autamme sinua kaikissa yhtiömuodon muutoksissa, oli toivomasi ratkaisu millainen tahansa. Hoidamme kaikki paperityöt ja kerromme sinulle selkeästi, mitä teemme ja miksi. Kun yhtiöoikeudelliset asiat ovat varmoissa käsissä, voit itse keskittyä olennaiseen. Haluamme vapauttaa aikaasi siihen, miksi alun perin ryhdyit yrittäjäksi ja mitä teet kaikkein mieluiten.

Meiltä saat kattavat yhtiöoikeudelliset palvelut

Yrittäjä, mitä tarvitsisit? Taloushallinnon lisäksi meillä on laaja yhtiöoikeuden ja osakeyhtiölain soveltamisen asiantuntemus. Emme ole kasvoton taustatoimija, vaan olemme henkilökohtaisesti täällä sinua varten, koko sydämellämme. Selvitämme nopeasti ongelmasi, oli se mikä tahansa. Saat selkeää ja ymmärrettävää apua kaikkiin kohtaamiisi tilanteisiin, kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheissa.

  • Ulkomaisten sivuliikkeiden rekisteröinti Suomeen
  • Yrityksen pankkitilin avaus
  • Kaupparekisterimuutokset
  • Hallituksen pöytäkirjat
  • Yhtiökokouksen pöytäkirjat
  • Edunsaajatietojen rekisteröinti
  • Tilinpäätöstietojen ilmoittaminen PRH:lle

Yrityksen lopettaminen

Yritys on tullut tiensä päähän? Yrityksen lopettaminen, selvitystila ja lopputilitys voivat tuntua hankalilta prosesseilta, mutta älä murehdi. Sitä varten olemme täällä. Huolehdimme kaikesta, alusta loppuun.

Haluatko lopettaa osakeyhtiön? Puramme tarpeettoman osakeyhtiön avaimet käteen -periaatteella, hallitusti selvitystilamenettelyn kautta. Selvitystilan tarkoituksena on selvittää yrityksen varat ja velat ja lopuksi jakaa yrityksen varat osakkeenomistajille.

Miten osakeyhtiö lopetetaan? Lue lisää osakeyhtiön lopetuspalvelusta täältä.

Perusta uusi yritys kirjanpitäjän kanssa

Ota yhteyttä Takaisin