sähköinen tilitoimisto helsinki

Sähköinen tilitoimisto

Sähköinen tilitoimisto Helsingissä

Adcount Oy on sähköinen tilitoimisto Helsingissä, joka on erikoistunut pienyritysten taloushallintoon. Saat meiltä edullista sähköistä kirjanpitoa pienyritysten suosituimmilla ohjelmilla.

Kirjanpitopalvelumme on erityisesti suunniteltu toiminimille ja osakeyhtiöille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa vuodessa.

Vaikka tilitoimisto sijaitsee Helsingissä, voit tulla kirjanpidon asiakkaaksi paikasta riippumatta. Kirjanpitäjän tapaaminen onnistuu etänä ja neuvonta puhelimen tai sähköpostin välityksellä.


Sähköinen tilitoimisto Helsinki

Ohjelmistot

Teemme kirjanpitoa tilitoimiston omalla ohjelmalla, josta ei aiheudu lisämaksuja yrityksellesi. Haluatessasi voit ottaa käyttöön jonkun seuraavista kumppaneidemme ohjelmistoista:


Procountor tilitoimisto Helsinki

Adcount on Procountor tilitoimisto Helsingissä, ja teemme sähköistä kirjanpitoa.

Procountor Solo kirjanpitäjä

Procountor Solo on helppokäyttöinen ja tehokas pienyrittäjän taloushallinnon ohjelmisto.

Holvi tilitoimisto

Olemme Holvi Certified Partner ja meiltä saat asiantuntevaa Holvi-kirjanpitoa.

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa, että voit hoitaa yrityksesi koko taloushallinnon yhdessä ohjelmassa. Sähköisen taloushallinnon ohjelma toimii pilvipalveluna, eli pääset ohjelmaan missä vain selaimestasi ja myös kirjanpitäjälläsi on pääsy ohjelmaan.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt ovat helppous, ajan säästö ja reaaliaikaisuus. Myös pienet yritykset ja toiminimet hyötyvät sähköisestä taloushallinnosta, ja heille löytyy sopivia ja edullisia ohjelmistoja.

Sähköinen taloushallinto sisältää:

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Myyntilaskujen lähettäminen
  • Ostolaskujen vastaanottaminen ja maksaminen
  • Pankki- ja maksuliikenteen seuraaminen

Procountor tilitoimisto Helsingissä

Olemme Procountor tilitoimisto Helsingissä, Procountorin auktorisoitu partneri sekä Hopea-tason tilitoimisto. Teemme sähköistä kirjanpitoa Procountor-ohjelmistolla, joka on Suomen suosituin sähköisen taloushallinnon ohjelmisto, eikä syyttä: Se on helppokäyttöinen, luotettava ja erittäin monipuolinen kotimainen ohjelmisto.

Pienille yrityksille suosittelemme Procountor Soloa, joka on tehokas ja helppokäyttöinen pienyrittäjän taloushallinnon ratkaisu.


Procountor tilitoimisto Helsinki

Sertifioitu Holvi-tilitoimisto

Olemme Holvi Certified Partner eli Holvin virallinen kumppanitilitoimisto, joka tarjoaa osaavaa kirjanpitoa Holvi-tilin käyttäjälle. Holvi on uudenlainen yritystili, jossa on mukana koko pienyrityksen sähköinen taloushallinto eli laskutus, kirjanpito, verkkokauppa ja palkat. Holvi on erinomainen vaihtoehto perinteiselle pankille edullisen hinnoittelunsa ansiosta. Tutustu Holvi-palveluumme.

Holvi tilitoimisto Helsinki

Holvin kuvituskuva

Pienyrityksen paperiton kirjanpito Dropboxissa

Teemme pienen yrityksen paperitonta kirjanpitoa myös ilman sähköisen taloushallinnon ohjelmaa. Yrityksen tiliote tulee sähköisesti suoraan tilitoimiston kirjanpito-ohjelmaan. Voit tallentaa tositteet Dropboxiin tai kuvata kuitit kännykällä. Kirjanpitäjä tekee kirjanpidon sähköisesti tilitoimiston omassa ohjelmassa, josta ei aiheudu sinulle kustannuksia.

Näin sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään tiettyyn taloushallinto-ohjelmaan, vaan voit jatkaa oman laskutusohjelman käyttöä tai ottaa käyttöön tilitoimiston ilmaisen Excel-laskupohjan.

Sähköisen kirjanpidon hinta

Tarjoamme kirjanpitoa kiinteään hintaan alkaen 49€/kk (ALV 0%). Katso kirjanpidon hinnasto.

Sähköisen taloushallinnon ohjelmiston hinta riippuu yrityksen tositteiden määrästä tai liikevaihdosta. Pienille yrityksille löytyy sähköisen taloushallinnon ohjelmia ilman kuukausimaksua, joissa maksat vain tapahtumista (esim. verkkolaskujen lähetyksestä):

  • Procountor Taloushallinto Alku on ilmainen 5 tositetta/kk saakka
  • Procountor Solo on ilmainen 15 000 euron liikevaihtoon saakka

Pyydä tarjous kirjanpidosta

Lähetä tarjouspyyntö Tutustu palveluihimme