Sähköinen tilitoimito Helsinki

Sähköinen taloushallinto

Adcount on Helsingissä sijaitseva pienyritysten edullinen ja sähköinen tilitoimisto. Teemme sähköistä kirjanpitoa pienyritysten suosituimmilla kirjanpito-ohjelmilla, joista kerromme alla. Vaikka tilitoimistomme sijaitsee Helsingissä, voit tulla asiakkaaksi paikasta riippumatta!

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa, että voit hoitaa yrityksesi koko taloushallinnon yhdessä ohjelmassa. Sähköisen taloushallinnon ohjelma toimii pilvipalveluna, eli pääset ohjelmaan missä vain selaimestasi ja myös kirjanpitäjälläsi on pääsy ohjelmaan. Sähköisen taloushallinnon hyödyt ovat helppous, ajan säästö ja reaaliaikaisuus. Myös pienet yritykset ja toiminimet hyötyvät sähköisestä taloushallinnosta, ja heille löytyy sopivia ja edullisia ohjelmistoja.

Sähköinen kirjanpito pienelle yritykselle

Teemme sähköistä kirjanpitoa pienille yrityksille ilman kalliita ohjelmistoja! Kevyimmillään paperiton kirjanpito toimii niin, että tilaamme pankista yrityksesi tiliotteet ja aineisto toimitetaan kirjanpitäjälle sähköisesti. Teemme kirjanpidon tilitoimiston omassa ohjelmistossa, josta ei aiheudu sinulle kustannuksia. Voit jatkaa oman laskutusohjelman käyttöä tai ladata laskutuspohjan Excel-muodossa.

Jos kuitenkin etsit laskutus- tai kirjanpito-ohjelmaa tai muuten vain haluat taloushallinnolta hieman enemmän (kuten lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja), suosittelemme tutustumaan seuraaviin pienille yrityksille sopiviin ohjelmistoihin:

Procountor tilitoimisto Helsingissä

Olemme Procountor tilitoimisto Helsingissä, Procountorin auktorisoitu partneri sekä Hopea-tason tilitoimisto. Teemme sähköistä kirjanpitoa Procountor Solo-ohjelmalla, joka on tehokas ja helppokäyttöinen pienyrittäjän taloushallinto-ohjelma, jota käytetään yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Yritystoiminnan kasvaessa Procountor Solosta on helppo vaihtaa ohjelman täysversioon Procountor Taloushallintoon.


Procountor tilitoimisto Helsinki

Holvi-tilitoimisto ja kirjanpitäjä

Olemme Holvin Certified Partner eli virallinen kumppanitilitoimisto, joka tarjoaa osaavaa kirjanpitoa Holvin käyttäjälle. Holvi on uudenlainen yritystili, jossa on mukana koko pienyrityksen sähköinen taloushallinto eli laskutus, kirjanpito, verkkokauppa ja palkat. Holvi on erinomainen vaihtoehto perinteiselle pankille edullisen hinnoittelunsa ansiosta. Saamme tiedot kirjanpitoon suoraan Holvista omalla käyttäjätunnuksella. Lue lisää Holvi-kirjanpitopalvelusta.


Holvi tilitoimisto Helsinki

Sähköisen kirjanpidon hinta

Tarjoamme sähköistä kirjanpitoa kiinteään kuukausihintaan. Sähköisen taloushallinnon hintaan vaikuttaa kirjanpitotyön lisäksi käytettävä ohjelmisto. Suosittelemme pienille yrityksille seuraavia edullisia ohjelmistoja:

  • Procountor Taloushallinto Alku on kuukausimaksuton 5 tositetta/kk saakka.
  • Procountor Solo tarjoaa uudelle yritykselle ensimmäiset 12kk ilman kuukausimaksuja.
  • Holvi: Asiakkaanamme saat ensimmäiset 2 kuukautta Holvi Pro:n maksuista -50% alennusta. Hyödynnä Holvin tarjouskoodi rekisteröitymällä tästä linkistä.

Kiinnostaako sähköisen taloushallinto?

Pyydä tarjous Takaisin