Tilitoimisto Helsinki

Adcount Oy on vuonna 2005 perustettu tilitoimisto Helsingissä. Olemme moderni ja nykyaikainen tilitoimisto, joka on erikoistunut pienyritysten kirjanpitoon. Meiltä saat henkilökohtaista kirjanpitoa, isolla sydämellä ja pienillä kuluilla.

Meidän tarina

Niin yrittäjyyden kuin kirjanpidonkin ytimessä on aina osaava ihminen. Yli puolet yrittäjistä on yksinyrittäjiä tai freelancereitä, joiden liiketoiminta perustuu vahvasti henkilökohtaiseen osaamiseen. Jokainen yrittäjäksi ryhtynyt pohtii mitä kirjanpidosta kannattaa maksaa tai onko sitä järkeä tehdä itse. Kirjanpidossa sähköiset ohjelmistot ja automatisointi ovat nykypäivää, mutta ne eivät vastaa puheluihin tai sähköposteihin. Siksi me haluamme olla tekemässä inhimillisen sujuvaa bisnestä ja kirjanpitoa.

Me huolehdimme kirjanpidon lisäksi myös yrittäjistä. Kesytämme taseita, teemme tilinpäätöksestä mukavan ja pidämme verottajan tyytyväisenä. Ennen kaikkea me toimimme henkilökohtaisesti sinun tukenasi. Kun asiat ja mieli pysyvät selkeinä, myös työt ja tilit pysyvät ajan tasalla. Minimoimalla kirjanpidon turhat työt ja stressitekijät, tuomme yhteistyöhön joustavuutta, kustannustehokkuutta ja nopeutta.

Kirjanpidosta ja taloushallinnosta energiaa ja voimavaroja. Avoin vuorovaikutus on toimintamme ytimessä niin englanniksi kuin suomeksikin. Siksi autamme yrittäjien ja pienyritysten lisäksi myös kansainvälisiä yrityksiä omaksumaan oikeat toimintatavat Suomessa. Me teemme kirjanpidosta henkilö- ja yrityskohtaisen kasvun mahdollistajan. Haluamme tuoda taloudellisen turvan lisäksi voimavaroja ja energiaa sinun bisnekseesi.

Visiomme

Haluamme lisätä selkeyttä ja onnistumisen mahdollisuuksia yrittäjyyteen.

Missiomme

Missiomme on sujuvoittaa yksityisyrittäjien arkea, vähentää kirjanpitoon liittyvää stressiä ja kustannuksia. Teemme sen keskittymällä avoimeen vuorovaikutukseen perustuvaan henkilökohtaiseen kirjanpitopalveluun, jossa keskitytään olennaiseen, pidetään asiat yksinkertaisena ja ajantasaisena.

Toimintaa ohjaavat arvomme

Intohimona auttaa yrittäjiä

Työtämme ohjaa aito intohimo auttaa yrittäjiä pärjäämään paremmin. Haluamme poistaa kirjanpidon aiheuttaman turhan stressin ja tuottaa selkeää ymmärrystä rahojen riittävyydestä, taloudesta ja verotuksesta. Toimimme luotettuna henkilökohtaisena tukena yrittäjyyden polulla. Uskomme, että luottamus ansaitaan aina arjessa.

Yksinkertaista selkeyttä

Meidän tehtävämme on vähentää yrittäjän työtä. Haluamme pitää kirjanpidon prosessin mahdollisimman yksinkertaisena ja ymmärrettävänä. Yksinkertaisten ja selkeiden toimintamallien mukaan toimiminen tuo liiketoimintaan sekä yhteistyöhön joustavuutta, avoimuutta ja nopeutta.

Avointa vuorovaikutusta

Olemme hauska ja rento tiimi, joka panostaa hyvään vuorovaikutukseen. Kirjanpitäjinä olemme henkilökohtaisia huolenpitäjiä. Vastaamme asiakkaan kysymyksiin ja tarpeisiin nopeasti, emmekä jätä asioita päiviksi lojumaan. Panostamme tasa-arvoiseen työkulttuuriin, jossa kysymyksiin vastataan ja apua saa aina kun sitä tarvitsee.

Tarkkuutta ja tehokkuutta

Keskitymme olennaiseen ja teemme työtämme tehokkaasti, tarkasti ja täsmällisesti. Keskitymme asioihin, joilla on merkitystä asiakkaalle tai toimialalle ja pyrimme poistamaan kaikki työvaiheet, jotka lisäävät työtä. Tarkkuus ja tehokkuus pitävät kustannukset ja virheet kurissa, jolloin kirjanpito pysyy jatkuvasti edullisena ja ajantasaisena.


Ota yhteyttä ja tule asiakkaaksi