Kirjanpito Helsinki

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelumme pienille yrityksille sisältää lakisääteiset velvollisuudet, henkilökohtaisen kirjanpitäjän sekä kirjanpidon neuvonnan. Meidän kanssa kirjanpito on helppoa ja edullista!

Kirjanpito pienelle yritykselle

Kirjanpito on ydinosaamistamme. Saat kirjanpitäjän ja kaikki kirjanpitopalvelut Helsingin tilitoimistostamme ja voit helposti ulkoistaa yrityksesi koko taloushallinnon meille. Kirjanpitopalvelumme on räätälöity erityisesti pienille yrityksille, joiden liikevaihto on alle 500 000 euroa vuodessa. Asiakkaamme ovat toiminimet ja osakeyhtiöt eri aloita ja ympäri Suomen.

Tilitoimisto Adcount sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 12, johon on helppo tulla tapaamaan kirjanpitäjää. Tapaamiset ja yhteydenpito kirjanpitäjään onnistuu myös etänä. Voit tulla asiakkaaksi paikasta riippumatta.

Miksi valita meidät?

Helpotamme yrittäjän elämää. Säästät aikaa, vaivaa ja voit keskittyä yritykseesi kun jätät kirjanpidon hoitaminen meille. Poistamme kirjanpidon stressin. Hoidamme paperityöt puolestasi niin sinun ei tarvitse itse huolehtia kirjanpidon kirjauksista, tiliöinneistä tai muusta kirjanpitoon liittyvästä. Kirjanpitäjämme tekevät tämän puolestasi. Pidämme asiat yksinkertaisena ja teemme kirjanpidosta selkeää, helppoa ja mukavaa!

Saat aina henkilökohtaista palvelua, jossa nimetty kirjanpitäjä huolehtii yrityksestäsi ja toisinaan muistuttaa sinua toimittamaan puuttuvat kuitit. Pienen tilitoimiston etu on, että tiedämme asiakkaamme nimeltä, etkä joudu asioimaan kasvottoman asiakaspalvelun kanssa.

Asiantuntevaa kirjanpitopalvelua. Kirjanpitosi tekee aina kokenut ja ammattitaitoinen kirjanpitäjä. Kirjanpito tehdään tilitoimistossamme kaikkien lakien, asetusten ja hyvän tilitoimiston tavan mukaisesti. Asiakkaanamme saat käyttöösi kirjanpitäjäsi asiantuntevuuden, osaamisen sekä monipuoliset neuvontapalvelut. Tarvittaessa saat meiltä myös vaativampaa veroneuvontaa, yhtiöoikeuden palveluita ja apua yrityksen eri tilanteissa.

Neuvonta sisältyy hintaan. Kirjanpitopalveluun sisältyy kirjanpidon neuvonta sähköpostitse ja puhelimitse, jotta voit aina kysyä kirjanpitäjältä kysymyksiä matalalla kynnyksellä. Kun puhutaan kirjanpidosta, tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Selitämme asiat aina helposti ymmärrettävällä tavalla.

Kirjanpitäjäsi on helposti tavoitettavissa. Saat yrityksellesi nimetyn kirjanpitäjän, joka on helposti tavoitettavissa ja johon voit aina olla yhteydessä ja kysyä kysymyksiä. Panostamme sujuvaan ja toimivaan yhteydenpitoon ja pyrimme aina vastaamaan yhteydenottoihin nopeasti. Kirjanpitäjäsi ollessa poissa, yritykselläsi on aina myös varakirjanpitäjä, joten kirjanpito ei ole vain yhden henkilön varassa.

Näin kirjanpitopalvelumme toimii

1. Sähköinen tiliote. Jos käytössäsi on yritystili, noudamme tiliotteen sähköisesti suoraan pankista. Tätä varten lähetämme sinulle alussa pankkiyhteysvaltuutuslomakkeen, joka sinun tulee lähettää pankkiin. Jos käytät Holvia, saamme aineiston suoraan sieltä.

2. Kerää kuitteja. Kirjanpitoa varten jokaisesta tapahtumasta tarvitaan liiketapahtumaa kuvaava tosite eli lasku tai kuitti. Tallenna kaikki laskut sähköisesti (esim. PDF-muodossa) pilvipalveluumme. Kuitit voit kuvata puhelimella. Muista myös tiliotteen ulkopuoliset tapahtumat!

3. Lähetä materiaali kirjanpitäjälle. Toimita vai viimeistele kirjanpitomateriaali viikon kuluessa kuukauden päättymisestä. Näin voimme varmistua kirjanpidon valmistumisesta ajallaan.

4. Teemme kirjanpidon. Kirjanpitäjäsi ottaa yrityksesi kirjanpidon automaattisesti työn alle ja käy läpi kauden tapahtumat. Hoidamme puolestasi kirjanpidon ja lähetämme tarvittavat verolmoitukset. Kun kirjanpito on tehty, saat sähköpostitse raportit, ALV-maksuohjeet sekä mahdolliset kommentit ja kysymykset kirjanpidosta.

5. Neuvontaa ja huolenpitoa. Kirjanpitäjäsi ilmoittaa heti, jos jotain puuttuu tai hän huomaa kirjanpidossasi jotain erikoista. Kirjanpitäjä huolehtii myös oma-aloitteisesti ennakkoverojen riittävyydestä ja tarkistaa oikeutesi alv-alarajahuojennukseen. Voit aina myös itse ottaa yhteyttä kirjanpitäjääsi ja kysyä kysymyksiä. Neuvonta kuuluu kirjanpidon hintaan.

6. Tilinpäätös ja veroilmoitus. Vuoden lopussa kirjanpitäjä laatii huolellisesti pidetyn kirjanpidon pohjalta tilinpäätöksen, veroilmoituksen ja rekisteröi tiedot PRH:lle. Saat kirjanpidon vuosiraportit arkistointia varten.

Kirjanpitäjä kannattaa hankkia jo perustamisvaiheessa

Vaikka kirjanpidon tekeminen itse voi kuulostaa houkuttelevalta, kirjanpitoa säätelevät monet lait ja sen tekeminen kannattaa jättää alusta pitäen ammattilaiselle. Usein viimeistään kun on aika antaa veroilmoitus, huomaatkin tarvitsevasi kirjanpitäjää ja itsetehtyyn kirjanpitoon käytetty aika menee hukkaan. Hyvä kirjanpitäjä tuo yrittäjälle säästöä niin säästetyissä verovähennyksissä kuin sanktioiden välttämisestä.

Tilitoimistoa vaihtamassa?

Kirjanpitäjissä on eroja. Siksi kannattaa aina välillä pysähtyä miettimään, mitä kirjanpitäjältään haluaa. Tilitoimiston vaihtaminen on meillä maksutonta, helppoa ja mahdollista myös kesken tilikauden. Autamme kirjanpidon siirtämisessä toisesta tilitoimistosta.

Pyydä tarjous kirjanpidosta

Lähetä viesti, niin otamme yhteyttä viimeistään seuraavana työpäivänä. Oli yrityksesi sitten pöytälaatikkoyhtiö, toiminimi tai osakeyhtiö, meillä löytyy sinulle sopiva palvelupaketti. Tervetuloa asiakkaaksi!

Ota yhteyttä Takaisin